Голубці горіхові
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис (пропарений) 0.5 скл.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Соєвий соус 0.5 ст.л.
- Олія соняшникова 1 ст.л.
- Соус томатний 1 ст.л.
Головку капусти розділити на листя і відварити їх до м'якості.
Рис зварити до готовності.
Волоські горіхи дрібно поламати або порізати.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії.
Моркву натерти на тертці і з’єднати з рисом.
Туди ж додати горіхи, цибулю, часник, соєвий соус. Все перемішати.
На м'який лист капусти кладемо начинку і загортаємо.
Голубці складаємо в форму. Томатний соус розводимо водою (1 ложку соусу на 3/4 склянки води), заливаємо голубці і ставимо в гарячу духовку на 15-20 хвилин.
Готові голубці посипаємо зеленню і подаємо на стіл.
recepti.biz.uaпеченя по домашньому
Готовим со вкусом: рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты новогодних праздничных блюд.
Как испечь торт медовик здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter