Голубці "Ех, погуляємо!"
- Капуста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Печериці 1 бан.
- Сіль
- Перець
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сметана 1 скл.
- Олія рослинна
Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці, рис варимо, гриби ріжемо тонко.
Готуємо начинку: обсмажуємо на олії цибулю, додаємо гриби. Через пару хвилин додаємо моркву і рис, перемішуємо, солимо, перчимо. Трохи морквини сирої залишаємо для того, щоб посипати голубці у духовці.
Капусту кладемо в підсолену киплячу воду і варимо 10 хвилин. Після чого акуратно розбираємо на листя. Якщо є потовщення, то їх потрібно видалити. Кладемо на листочок начинку і загортаємо. Можна зав'язати ниткою. Голубці обсмажуємо в невеликій кількості олії.
Голубці складаємо в посуд з товстим дном, посипаємо морквиною, змішуємо сметану і томатну пасту, виливаємо зверху. Ставимо в розігріту духовку на 1 годину.
www.recepti.biz.ua приготовление плов с черносливом и курагой
Как приготовить домашний майонез: домашний майонез миксером видео.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Пирог В Мультиварке Рецепты - как испечь пирог из тыквы.
Рецепт салата с морепродуктовРецепты и советы
Рецепты Приготовления: мимоза рецепт салата. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter