Голубці "Асорті"

ДРУГІ СТРАВИ
784 Голубці "Асорті"
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • Гречка (каша) 200 г
  • Рис (варений) 200 г
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • М´ясний фарш 0.5 кг
  • Печериці 300 г
  • Томатна паста 3 ст.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Цибуля (велика) 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Коріандр мелений 1 ч.л.
  • Лавровий лист 2 шт.

Голубці Капусту покласти в каструлю, залити водою, щоб покрила і кип'ятити хвилин 5, залишити хвилин на 15 в гарячій воді.

Голубці Потім дістати капусту, охолодити (можна, щоб була тепла) і розібрати.

фото Голубці На капустяних листах обрізати жорсткі жилки.

Голубці Взяти відварену гречану кашу, відварений рис і м'ясний фарш.

Голубці Обсмажити на сковороді гриби з 1 цибулиною, посолити і поперчити.

Голубці З'єднати рис із м'ясом, а гриби з гречкою. Посолити і поперчити.

Голубці

Голубці

Зробити голубці.Голубці Голубці

Підлива. Натерти морквину на тертці, цибулю нарізати кубиками і обсмажити до золотистого кольору.

Голубці Змішати сметану з томатною пастою.

Голубці Додати в цю суміш трохи води і перемішати.

Голубці Все це вилити в пательню з цибулею та морквою. Трохи протушкувати.

Голубці Скласти голубці в каструлю. 

 


Голубці

Залити асорті підливою, покласти лавровий лист, коріандр, посолити, поперчити і тушкувати хвилин 20.

Кухня с юлией высоцкой фотоСеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни

www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема для наполеона

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter