Голубці "Асорті"
- Гречка (каша) 200 г
- Рис (варений) 200 г
- Капуста білоголова 1 шт.
- М´ясний фарш 0.5 кг
- Печериці 300 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Цибуля (велика) 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Коріандр мелений 1 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
Капусту покласти в каструлю, залити водою, щоб покрила і кип'ятити хвилин 5, залишити хвилин на 15 в гарячій воді.
Потім дістати капусту, охолодити (можна, щоб була тепла) і розібрати.
На капустяних листах обрізати жорсткі жилки.
Взяти відварену гречану кашу, відварений рис і м'ясний фарш.
Обсмажити на сковороді гриби з 1 цибулиною, посолити і поперчити.
З'єднати рис із м'ясом, а гриби з гречкою. Посолити і поперчити.
Зробити голубці.
Підлива. Натерти морквину на тертці, цибулю нарізати кубиками і обсмажити до золотистого кольору.
Змішати сметану з томатною пастою.
Додати в цю суміш трохи води і перемішати.
Все це вилити в пательню з цибулею та морквою. Трохи протушкувати.
Скласти голубці в каструлю.
Залити асорті підливою, покласти лавровий лист, коріандр, посолити, поперчити і тушкувати хвилин 20.
Кухня с юлией высоцкой фотоСеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни
www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема для наполеона
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter