Голубці
- Свинина (гуляш) 600 г
- Яловичина (гуляш) 600 г
- Капуста (листки) 12 шт.
- Рис 100 г
- Цибуля 200 г
- Морква 200 г
- Сік томатний 250 мл
- Олія соняшникова 200 г
- Сіль
- Перець
Відварити рис у підсоленій воді до напівготовності, промити під проточною водою.
Капусту загорнути у конверт із фольги, на дно налити води (100 мл), пропарити у розігрітій до 300°С духовці 20 хвилин.
Приготувати фарш: свинина + яловичина + рис + сіль + перець.
Загорнути фарш у капустяні листки.
Голубці обсмажити із двох сторін на олії.
Укласти у ємність із гарячою водою (2-3 см), пересипаючи тертою на крупній тертці морквою і нарізаною півкільцями цибулею, полити томатним соком.
Тушкувати на повільному вогні не менше 80 хвилин.
Рецепты для пекарни - рецепт салата курица в перьях. Поилки для домашней птицы.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот
recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салата из морепродуктов.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.
Кулинария рецепты праздничные блюда. Рецепты оригинальных праздничных блюд.
Рецепты с творогом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты салатов мимоза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter