Голубці

ДРУГІ СТРАВИ
797 Голубці
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • Фарш яловичий 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Томат 5 ст.л.
  • Чабер
  • Кінза
  • Петрушка
  • Рис 50 г
  • Капуста білоголова
  • Айва 1 шт.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Перець чилі зелений
  • Сіль

Толма (Голубці) інгредієнти Покласти у фарш подрібнені у блендері цибулю, часник, зелень по півпучка, і перець чилі зелений. Посолити, поперчити і насипати кілька щіпок чаберу, перемішати ретельно.

Толма (Голубці) Капусту, трохи більше середнього розміру, надрізати біля основи, щоб легко відділялися вже пробланшовані листочки і бланшувати у невеликій кількості води основою донизу у накритій кришкою посудині. Головне не переварити. Зрізати біля основи листків міцненькі прожилки.

фото Толма (Голубці) На дно кострулі, в якій варити голубці, розкласти листя капусти і тільки потім щільно притискаючи один до одного покласти голубці.

Толма (Голубці) Фарш яловичий Покласти часточки айви неочищеної та лаврові листочки і накрити листям капусти.

Толма (Голубці) Цибуля ріпчаста Залити томатами, посолити і налити воду,у якій варилася капуста. Якщо мало води, то додати звичайної. Потім накрити широкою тарілкою і притиснути важким.

Толма (Голубці) Часник Поставити на вогонь і як тільки закипить, зменшити вогонь і проварити 45-60 хвилин.

Всегда круглосуточно. Мечта - рецепти блюд на кожен день. Рецепты с малиной.

Как приготовить летний салат - рецепт салат охотничий.

ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

спартак картинки

Рецепт пончики с чеснокомКулинарные рецепты

Рецепты для хлебопечки, вкусно: выпечка на новый год с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.

Как испечь дома хлеб на закваске: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.

Готовим со вкусом: торты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.

МайонезРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Блюда на любой вкус - рецепт торт наполеон. Осетинские пироги на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter