Голубці
- Фарш 1 кг
- Рис 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томат 3 ст.л.
- Сметана 100 г
- Сіль, перець чорний
- Зелень петрушки
Капусту відварити до готовності. Приготувати фарш: змішати м'ясо + рис + 1 дрібно нарубану цибулину + сіль + перець. Готову капусту розділити на листки, видаляючи із кожного жорсткі прожилки. У лист конвертиком загорнути по 1,5 ст. л. фаршу. Отримані конвертики обсмажити на олії із двох сторін, починаючи з боку шва. Потім скласти у каструлю і залити відваром від капусти, щоб покрило всі голубці. Тушкувати на малому вогні. Приготувати засмажку: нарізану соломкою моркву змішати із дрібно нарубаною цибулиною, обсмажити до золотистого кольору і додати томат. Протушкувати 2-3 хвилини. Готову засмажку викласти на голубці хвилин за 10 до готовності. Додати сметану і нарубану зелень петрушки, дати закипіти і зняти із вогню.
Салат з мисливських ковбасокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год.
Маковый торт со сметанным кремом рецептТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мимоза салат рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter