Голубці

ДРУГІ СТРАВИ
637 Голубці
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • Фарш 1 кг
  • Рис 1 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томат 3 ст.л.
  • Сметана 100 г
  • Сіль, перець чорний
  • Зелень петрушки

Капусту відварити до готовності. Приготувати фарш: змішати м'ясо + рис + 1 дрібно нарубану цибулину + сіль + перець. Готову капусту розділити на листки, видаляючи із кожного жорсткі прожилки. У лист конвертиком загорнути по 1,5 ст. л. фаршу. Отримані конвертики обсмажити на олії із двох сторін, починаючи з боку шва. Потім скласти у каструлю і залити відваром від капусти, щоб покрило всі голубці. Тушкувати на малому вогні. Приготувати засмажку: нарізану соломкою моркву змішати із дрібно нарубаною цибулиною, обсмажити до золотистого кольору і додати томат. Протушкувати 2-3 хвилини. Готову засмажку викласти на голубці хвилин за 10 до готовності. Додати сметану і нарубану зелень петрушки, дати закипіти і зняти із вогню.

Салат з мисливських ковбасокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты греческой кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Мультиварки для выпечки - праздничные салаты на новый год.

Маковый торт со сметанным кремом рецептТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Мимоза салат рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте