Голубці

ДРУГІ СТРАВИ
617 Голубці
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • Капуста 1 шт.
  • Філе куряче 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Сметана (не менше 30%) 100 г

Включити духовку на максимальну температуру. Влити у каструлю склянку води і довести до кипіння. У капустини вирізати качан і покласти у каструлю із киплячою водою. Варити на пару 5 хвилин. Потім качан вийняти і зняти 8 листків.

Нарубати ножем цибулю та філе, посолити і поперчити.

На кожен капустяний лист покласти фарш і загорнути, надаючи голубцям овальну форму. Підготовлені голубці викласти на дно каструлі, залити сметаною (якщо сметана дуже густа влити трохи води) і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин.

Переставити каструлю без кришки у духовку на 5 хвилин.

Подавати голубці можна гарячими й холодними.

Можна робити голубці не тільки з курятиною, але з м'ясом, рибою, грибами і овочами. Голубці із баранини подають тільки гарячими.

recepti.biz.uaсалати з крабами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter