Голубці
- Капуста 1 шт.
- Філе куряче 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Сметана (не менше 30%) 100 г
Включити духовку на максимальну температуру. Влити у каструлю склянку води і довести до кипіння. У капустини вирізати качан і покласти у каструлю із киплячою водою. Варити на пару 5 хвилин. Потім качан вийняти і зняти 8 листків.
Нарубати ножем цибулю та філе, посолити і поперчити.
На кожен капустяний лист покласти фарш і загорнути, надаючи голубцям овальну форму. Підготовлені голубці викласти на дно каструлі, залити сметаною (якщо сметана дуже густа влити трохи води) і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин.
Переставити каструлю без кришки у духовку на 5 хвилин.
Подавати голубці можна гарячими й холодними.
Можна робити голубці не тільки з курятиною, але з м'ясом, рибою, грибами і овочами. Голубці із баранини подають тільки гарячими.
recepti.biz.uaсалати з крабами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter