Голубці
- Свинина 1 кг
- Яловичина 1 кг
- Капуста білокачанна 2 шт
- Цибуля ріпчаста 1 кг
- Морква 1 кг
- Імбир 20 г
- Масло вершкове 50 г
- Спеції (чорний перець, імбир свіжий, кмин, сіль-за смаком)
- Паста томатна
- Приправа ("Вегета" - для соусу)
- Рис 500 г
Як завжди відокремлюємо капустяне листя всім відомим способом! На кожному капустяному листі відрізаємо грубий горбок, щоб легше завертати!. Далі готуємо фарш. Нарізаємо цибулю і морквину кубиками (я не натираю на тертці, все вручну) і обсмажуємо до золотистого кольору, додаючи всі спеції, що вказані в рецепті і обов'язково столову ложку цукру. Варимо рис до напівготовності й промиваємо холодною водою. Все смажимо на олії та в кінці додаємо вершкове масло (можна 50 гр і більше гірше не буде). Все це Охолоджуємо і перемішуємо з м'ясом, додаємо трохи води, хоча б півсклянки. Можна покласти зелень, яку ви любите, але я не кладу, у нас не всі люблять. А потім загортаємо наші голубці, але тільки з любов'ю!. Для соусу я беру банку томатів і розводжу з водою до консистенції сметани і додаю цукор, сіль, всі спеції і трохи соєвого соусу. Викладаємо наші голубчики на деко притискаючи їх один до одного і заливаємо соусом і в духовку на 1 годину і більше!. Запах доходить до сусідів, це просто супер-голубці!.
Как приготовить летний салат - салаты новинки рецепты.
Салаты. Сайт кулинарных рецептов: салаты рецепты с фото.
Как приготовить летний салат - салат черепаха рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter