Голубці
760
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- М´ясо 400 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 0.25 скл.
- Яйце 1 шт.
- Томатна паста (помідор)
- Бульйон
- Сіль
- Спеції
М'ясо пропустити через м'ясорубку, моркву натерти на крупну тертку, цибулю нарізати, обсмажити до золотистого кольору і пропустити через м'ясорубку.
Рис проварити до напівготовності, все перемішати, додати сіль і спеції для м'яса.
Підготувати листя капусти: розібрати, проварити і обробити.
Наповнити листя фаршем.
Загорнути верх листа.
Потім іншу сторону.
Другу сторону.
Скачати ковбаску.
На дно каструлі покласти листочки капусти, на них голубці укласти щільно у каструлю.
Залити бульйоном із томатом. Варити години півтори або в духовці стільки ж.
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі