Голубці

ДРУГІ СТРАВИ
747 Голубці
Фото - Голубці
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Фарш курячий 1 кг
  • Рис 3 скл.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 4 шт.
  • Морква (велика) 2 шт.
  • Сало (свіже) 150 г
  • Гриби 200 г
  • Сіль
  • Перець червоний мелений
  • Лавровий лист мелений
  • Сметана 200 г
  • Кетчуп Чилі 100 г
  • Бульйон

Голубці від Чіполінкі інгредієнти Капусту розібрати на листя і пропарити в гарячій воді.

Голубці від Чіполінкі Рис відварити в підсоленій воді до напівготовності. Промити в холодній воді.

фото Голубці від Чіполінкі Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Моркву очистити, натерти на крупній тертці.

Голубці від Чіполінкі Гриби залити окропом, дати постояти близько години. Потім гарно промити й нарізати.

Голубці від Чіполінкі Сало нарізати дрібним кубиком.

Голубці від Чіполінкі Сало обсмажити до золотистого кольору. Вийняти готові шкварочки. Жир залишити.

Голубці від Чіполінкі В отриманому жирі обсмажити цибулю і моркву.

Голубці від Чіполінкі Всі інгредієнти, крім капусти, з'єднати разом, посолити, поперчити, додати лавровий лист і ретельно перемішати. Фарш готовий.

Голубці від Чіполінкі У кожен лист капусти загорнути готовий фарш і обережно вкласти в глибоку каструлю.

Сметану ретельно перемішати з кетчупом. Залити бульйоном голубці, так, щоб він їх покрив, додати сметану і кетчуп. Поставити на вогонь, дати закипіти і тушкувати на повільному вогні до готовності.

Голубці від Чіполінкі

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты для мультиварки, вкусно - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.

Плов рецепт приготовления со свининой фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Вкусные рецепты салатов с фото: рецепты вкусных салатов.

Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы

мимоза салат рецепт

Кулинарный сайт пряные травы здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter