Голубці
- Капуста білоголова 1 шт.
- Фарш курячий 1 кг
- Рис 3 скл.
- Цибуля ріпчаста (велика) 4 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Сало (свіже) 150 г
- Гриби 200 г
- Сіль
- Перець червоний мелений
- Лавровий лист мелений
- Сметана 200 г
- Кетчуп Чилі 100 г
- Бульйон
Капусту розібрати на листя і пропарити в гарячій воді.
Рис відварити в підсоленій воді до напівготовності. Промити в холодній воді.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Моркву очистити, натерти на крупній тертці.
Гриби залити окропом, дати постояти близько години. Потім гарно промити й нарізати.
Сало нарізати дрібним кубиком.
Сало обсмажити до золотистого кольору. Вийняти готові шкварочки. Жир залишити.
В отриманому жирі обсмажити цибулю і моркву.
Всі інгредієнти, крім капусти, з'єднати разом, посолити, поперчити, додати лавровий лист і ретельно перемішати. Фарш готовий.
У кожен лист капусти загорнути готовий фарш і обережно вкласти в глибоку каструлю.
Сметану ретельно перемішати з кетчупом. Залити бульйоном голубці, так, щоб він їх покрив, додати сметану і кетчуп. Поставити на вогонь, дати закипіти і тушкувати на повільному вогні до готовності.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для мультиварки, вкусно - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Плов рецепт приготовления со свининой фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные рецепты салатов с фото: рецепты вкусных салатов.
Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы
Кулинарный сайт пряные травы здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter