Голубці
- Капуста
- Рис 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горіх мускатний
- Перець чилі
- Олія рослинна
- Картопля
- Зелень
- Сметана
Відварити рис майже до готовності. Промити холодною водою.
Нарізати дрібно цибулю, обсмажити на сковорідці.
Натерти на тертці моркву і картоплю.
Додати рис, смажену цибулю, сіль, чилі і мускат. Посолити.
Розділити капусту на листя, бланшувати в киплячій підсоленій воді.
Покласти на кожен листок начинку.
Загорнути конвертики.
Викласти в каструлю, притиснути тарілкою (щоб не розгорнулися відразу), залити водою і поставити на вогонь.
Подрібнити ножем сушений (або свіжий) "вогник".
Коли закипить, додати томатну пасту, порізані дрібно крихти «вогника», сіль.
Варити до готовності.
Подавати із зеленню і сметаною.
Бисквитный пирог с тыквой http://recepti.biz.ua
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат гурман рецепт фото.
Майонез из творога Пикантный. Рецепт майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter