Голубці
- Філе куряче 1 шт.
- Листя капусти 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Молоко 200 мл
- Томатна паста 1 ст.л.
- Паприка 1 ч.л.
Підготувати капустяне листя: пробланшувати, охолодити, відбити. Для начинки спасерувати подрібнену цибулину з натертою морквою. Філе подрібнити ножем, змішати з овочами, додати травички, посолити, поперчити. Загорнути начинку в листя, скласти в каструлю, залити соусом (змішати молоко, томатну пасту, паприку, сіль) і тушкувати хвилин 30. За 10 хвилин до закінчення приготування додати до голубців кілька суцвіть цвітної капусти.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты с яблоками рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты с малиной - рецепти торти з фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Пирог бисквитный с тыквой recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления - печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовления блюд в микроволновкеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter