Голубці
- Капуста білоголова
- Морква 1 шт.
- Фарш курячий
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Лавровий лист
- Перець чорний
- Томатна паста
- Олія рослинна
Качан капусти розібрати на листя. Листя трохи відварити у підсоленій воді до напівм'якого стану. Це приблизно хвилин 10-15. Воду злити, остудити листя, розкласти їх на дошці і трохи відбити потовщення дерев'яним молоточком.
Приготувати начинку.
Загорнути начинку в капустяне листя.
Голубці обсмажити на олії з обох боків.
Обсмажені голубці скласти в каструлю.
Налити води так, щоб вона тільки прикрила їх. Додати кілька горошин перцю і лавровий лист.
Поставити на вогонь і дати воді закипіти. Додати томатну пасту або кетчупу 2-4 ст. л.
Замість солі можна додати бульйонний кубик або яку-небудь універсальну приправу.
Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 30-40.
Подавати зі сметаною або кетчупом, посипавши зеленню.
Мультиварки для выпечки: праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты вкусные рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт закуски рафаэлло.
http://recepti.biz.ua рецепты макового торта от юлии высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter