Голубці
696
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина і свинина) 1 кг
- Рис 100 г
- Зелень (кріп, петрушка, кінза) 200 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Капуста білоголова 1 кг
- Томатна паста 100 г
М'ясо, цибулю і зелень перекрутити через м'ясорубку, посолити і поперчити.
Рис промити і додати до фаршу. Додати 100 г води.
Капусту зварити.
Зрізати кочережки.
1 ст. л. фаршу загорнути в капусту.
Шарами укласти в каструлю.
Полити томатом. Додати воду, так, щоб голубці повністю накрилися. І варити 40 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: американские салаты рецепты. Рецепты салатов.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Рецепт салата Невеста recepti.biz.ua
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты. База рецептов
recepti.biz.ua Яблочный штрудель рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі