Голубці
- Капуста білоголова
- Гриби (свіжі)
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Сметана
- Майонез
- Вода
- Спеції
Рис промити, залити окропом і накрити кришкою. У капусти вирізати качан.
Опустити капусту в каструлю з водою, накрити кришкою і поставити на вогонь. Дати покипіти хвилини 4-5 (якщо капуста стара - до 10 хвилин) на маленькому вогні.
Гриби і цибулю дрібно нарізати.
Додати сіль, перець і обсмажити на сильному вогні (на маргарині).
Змішати з рисом.
Давши стекти зайвій воді з капусти, розібрати її на листя і скрутити голубці.
Дно і стінки каструлі або чавунця обкласти "бракованим" листям капусти, щільно скласти голубці і залити соусом: майонез зі сметаною змішати в довільних пропорціях, додати сіль, перець, лавровий лист, розвести водою і довести до кипіння. Соус повинен покривати голубці повністю.
Поставити на маленький вогонь, накрити кришкою і довести до готовності - хвилин 40-60.
Особливо смачні зі сметаною або майонезом, з часником.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: смачна кутя рецепт. Диеты для похудения.
Рецепт торта вишиванкаРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта бисквит с фруктами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Термосы, термо товары оптом: приготовление йогурта в термосе.
Парма Украинская кухня. Украинская кухня.
Рецепты для мультиварки, вкусно: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter