Голубчики з морквою і грецькими горіхами
- Капуста білокачанна (качан маленький)
- Морква - 400 г
- Часник - 3 зуб.
- Горіхи грецькі - 150 г
- Борошно - 1 ст. л.
- Сіль
- Перець
- Вода
- Томатна паста - 1 ст. л.
Розділити капусту на листя і відварити хвилин 15.
В цей час робимо начинку . Натераємо моркву.
подрібнюємо грецькі горіхи.
Кладемо на розігріту з маслом сковороду моркву, смажимо хвилин 5,.
додаємо часник і горіхи.
Смажимо все разом 2-3 хвилинки, готово.
Робимо голубці. Я зазвичай капустяний лист розрізаю навпіл і роблю 2 маленьких, мені так більше подобається. Кладемо всередину нашу морквяно-горіхову начинку і загортаємо.
У сковороді обсмажуємо 1 ст. л. борошна, додаємо томатну пасту, розведену водою, сіль, перець;.
в соус кладемо наші голубці і тушкуємо під закритою кришкою 15 хвилин.
Готові голубці подаємо з улюбленим соусом. Смачного!.
recepti.biz.ua лук порей рецепт пост
Новогоднее меню рецепты блюд тут
Простые рецепты вкусных салатов: буряк салат рецепт.
Сайты с кулинарными рецептами. Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter