Голець із картоплею під гірчичним соусом
- Риба (голець) 800 г
- Картопля 1 кг
- Вершки 200 мл
- Гірчиця (французька, з цільними зернами) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка (зелень)
- Олія рослинна
Картоплю очистити, нарізати скибочками, посолити, приправити перцем, збризнути олією і викласти у форму для запікання.
Підготувати рибу, видаливши нутрощі, зябра і луску, якщо така є.
Рибу посолити і викласти на картоплю.
У вершки додати подрібнену зелень петрушки і гірчицю, добре перемішати.
Вершково-гірчичну суміш розподілити поверх риби і відправити у розігріту духовку на середній вогонь.
Приблизно через півгодини страва буде готова.
Подавати рибку з картоплею.
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончиков творожных.
Приготовьте полезные салаты: салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
Французские десерты рецепты с фото выпечкаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Легкие блюда на каждый день рецепты с фотоНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт торта медовик с заварным кремом фотоРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Майонез домашний миксером видеоПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter