Гобуша ніжна у фользі
- Горбуша 1 шт.
- Лимон 2 шт.
- Спеції (для риби)
- Майонез
- Сіль
- Перець
- Сир твердий
- Борошно
Маринад для риби: майонез, спеції, сіль, перець. Вичавити 1 лимон, додати до маринаду, нарізати другий лимон кружечками. Обмазати рибу, у середину і зверху викласти часточки лимона і залишити маринуватися або на ніч, або на 2 години.
Мариновану рибу викласти на фольгу та загорнути, щоб не було дірок.
Поставити у духовку на 30 хв.
Після закінчення часу дістати рибу, розкрити фольгу, покласти шматочки сиру і ще на 10 хв у духовку.
Соус до риби: обсмажити борошно, влити потроху воду, розмішати, додати спеції для риби, у кінці додати тертий сир, досить багато. Швидко помішати, щоб сир розчинився. Соус готовий. Якщо соус вийде густий, розвести його окропом.
Крем для торта с манкойЭфирные масла, кремы
Сыр маскарпоне в домашних условиях видеомаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter