Гливи смажені в часниковому маринаді
1516
інгредієнти:
- Гливи 800 г
- Олія 50 мл
- Часник 4 зуб.
- Оцет столовий 4 ст.л.
- Петрушка 4 ст.л.
- Сіль, перець
Гливи помити, відокремити одну від одної, обсушити.
Обсмажити до золотистої скоринки з двох сторін.
Петрушку помити і дрібно нарізати.
Часник подрібнити і змішати з оцтом.
У миску викладати шарами: гриби, посолити, поперчити. Потім посипати гриби петрушкою.
Зверху полити часниково-оцтовим маринадом.
Шари повторити кілька разів. Дати настоятися не менше трьох годин.
Картошка В Мультиварке Рецепты: десерты без выпечки рецепты с фото. Простые рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі