Гливи смажені
1692
інгредієнти:
- Гриби свіжі (гливи) 500 г
- Яйце 2
- Борошно 50 г
- Сухарі 40 г
- Сіль, перець чорний
Капелюшки гливи відварити протягом 5 хвилин у воді, процідити, посолити, поперчити і обваляти в борошні. Потім вмочити у збите яйце, обваляти в мелених сухарях і смажити 15-20 хвилин на сильно розігрітій олії.
Крем для торта из йогурта без сливок рецептКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі