Гламурна курочка
- Курка 600 г
- Чорнослив (без кісточок, копчений) 8 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Спеції
- Масло вершкове 100 г
- Зелень (петрушка, кріп)
Для маринування курки потрібно: сіль - 1 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л., по щіпці - коріандр, часник гранульований, приправа для птиці, прованські трави, базилік, майоран, карі, паприка, пару зубків свіжого часнику.
Усі сухі інгредієнти змішати, додати розчавлений часник і заправити столовою ложкою олії, перемішати.
Курку нарізати на шматки. Змастити сумішшю спецій і залишити на 40 хвилин.
Порубати дрібно зелень і разом із маслом розім’яти.
Помити чорнослив.
Яблуко очистити від серцевини і нарізати великими часточками.
Укласти курку у вогнетривку посудину щільно.
Перекласти чорносливом і часточками яблук.
Зверху накрити шматочками масла із зеленню.
Відправити у духовку, розігріту до 250-270°С на 40-50 хвилин.
Польская выпечка дрожжевая рецепты здесь
Закупка рецепты - рецепты праздничных закусок с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter