Гіюветсі

ДРУГІ СТРАВИ
667 Гіюветсі
Фото - Гіюветсі
інгредієнти:
  • М´ясо 2.5 кг
  • Макарони (дрібні) 500 г
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія соняшникова
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сир твердий (тертий) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Морква 1 шт.

Гіюветсі інгредієнти У м'ясі ножем зробити дірки, як кишеньки, у них покласти 1 зуб. часнику, порізаного на середні шматочки і моркву порізану. Посолити, поперчити і відправити у духовку при 200°С на 1,5 години з олією і 2 скл. води або бульйону. Кожні 20 хв поливати м'ясо цим соусом.

Гіюветсі Коли м'ясо майже готове, приготувати у каструлі засмажку: дрібно нарізати цибулю, часник, помідори - все обсмажити і залити гарячою водою (приблизно 2 склянки води на кожну склянку макаронів).

фото Гіюветсі До м'яса засипати макарони.

Гіюветсі

Гіюветсі Залити м'ясо із макаронами томатним соусом і трохи перемішати; залишити у духовці ще на 20 хв.

Гіюветсі У тарілці посипати сиром.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з фото рецепти.

Вкусные рецепты для похудения: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты вкусных блюд.

Рецепты пирогов и пирожков - скумбрия в маринаде рецепт.

салаты из яблок

пирог со шпинатом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter