Гіюветсі
- М´ясо 2.5 кг
- Макарони (дрібні) 500 г
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія соняшникова
- Цукор 1 ст.л.
- Сир твердий (тертий) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Морква 1 шт.
У м'ясі ножем зробити дірки, як кишеньки, у них покласти 1 зуб. часнику, порізаного на середні шматочки і моркву порізану. Посолити, поперчити і відправити у духовку при 200°С на 1,5 години з олією і 2 скл. води або бульйону. Кожні 20 хв поливати м'ясо цим соусом.
Коли м'ясо майже готове, приготувати у каструлі засмажку: дрібно нарізати цибулю, часник, помідори - все обсмажити і залити гарячою водою (приблизно 2 склянки води на кожну склянку макаронів).
До м'яса засипати макарони.
Залити м'ясо із макаронами томатним соусом і трохи перемішати; залишити у духовці ще на 20 хв.
У тарілці посипати сиром.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з фото рецепти.
Вкусные рецепты для похудения: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты вкусных блюд.
Рецепты пирогов и пирожков - скумбрия в маринаде рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter