Гірчична курочка
- Гомілка куряча (стегна, філе курячої грудки) 8 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий (напівтвердий) 50 г
- Гірчиця
- Сіль
- Олія рослинна
Помідори обшпарити, зняти шкірку і розрізати на 8 частин.
Сир порізати на 8 брусків.
У курячих гомілок видалити кістки. М'ясо злегка посолити і рясно змастити гірчицею зовні і всередині.
Усередину гомілки укласти по шматочку помідора і сиру. Скріпити отвір зубочисткою.
Якщо використовувати філе грудки, то його злегка відбити і поступити так само, як із гомілками, тобто рясно змастити гірчицею з двох сторін, покласти сир і помідор, скріпити зубочисткою.
Куряче м'ясо викласти на деко, змащене олією і закрити зверху фольгою.
Або викласти на деко, застелене пергаментом і закрити пергаментом.
Запікати в духовці при 200°С 40 хвилин. За 5 хвилин до готовності можна зняти зверху фольгу або пергамент і дати курочці підрум'янитися.
Подавати до столу із будь-яким гарніром.
Мясные салаты рецепты скачатьВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Новорчн кульки з ниток своми рукамикульки
Мультиварка Philips - приготовление блюд в микроволновке рецепты. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт рыба на паруРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter