Гігантський стейк для ковбоя
719
інгредієнти:
- Свинина 1000 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Морква 100 г
- Часник 5 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Перець червоний
- Зелень 0.5 пуч.
Гриби нарізати тонкими скибочками і обсмажити із цибулею. Трохи пізніше додати нарізану соломкою моркву. Тушкувати до напівготовності.
М'ясо надрізати так, щоб отримався гребінець.
Посолити, поперчити, між скибочками м'яса прокласти тонкими часточками нарізаний часник.
Яйце збити, посолити, поперчити.
Змішати із трохи остиглими грибами з овочами.
Наповнити кишеньки у м'ясі отриманою сумішшю. Перев’язати нитками.
Рясно посипати травами, червоним пекучим перцем.
Викласти м'ясо на деко, попередньо загорнувши у фольгу.
Готувати годину.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов здесь
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат.
recepti.biz Торты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі