Гігантський стейк для ковбоя
	
					864				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Свинина 1000 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Морква 100 г
- Часник 5 зуб.
- Яйце 1 шт.
- Перець червоний
- Зелень 0.5 пуч.

 Гриби нарізати тонкими скибочками і обсмажити із цибулею. Трохи пізніше додати нарізану соломкою моркву. Тушкувати до напівготовності.
 Гриби нарізати тонкими скибочками і обсмажити із цибулею. Трохи пізніше додати нарізану соломкою моркву. Тушкувати до напівготовності.
 М'ясо надрізати так, щоб отримався гребінець.
 М'ясо надрізати так, щоб отримався гребінець.
Посолити, поперчити, між скибочками м'яса прокласти тонкими часточками нарізаний часник.
 Яйце збити, посолити, поперчити.
 Яйце збити, посолити, поперчити.
 Змішати із трохи остиглими грибами з овочами.
 Змішати із трохи остиглими грибами з овочами.
Наповнити кишеньки у м'ясі отриманою сумішшю. Перев’язати нитками.

Рясно посипати травами, червоним пекучим перцем.
Викласти м'ясо на деко, попередньо загорнувши у фольгу.
 Готувати годину.
 Готувати годину.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов здесь
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат.
recepti.biz Торты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
