Герцогська курочка

ДРУГІ СТРАВИ
644 Герцогська курочка
Фото - Герцогська курочка
інгредієнти:
  • Курка 500 г
  • Печериці 200 г
  • Капуста цвітна 500 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Вино біле 30 мл
  • Французькі трави
  • М´ята сушена
  • Маслини без кісточок 200 г
  • Кукурудза консервована 200 г
  • Зелень кропу
  • Масло вершкове 100 г

Курку обробити на невеликі порційні шматки. Гриби помити і крупно нарізати. Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Цвітну капусту розібрати на суцвіття. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, додавши в нього олію оливкову. Викласти курку, гриби і цибулю, злегка обсмажити. Додати суцвіття капусти, посолити, посипати французькими травами, протушкувати хвилин 10. Полити вином і готувати на повільному вогні 25 хвилин. М'яту розтерти у порошок і посипати курку, витримати ще 5 хвилин і зняти з вогню. Подавати із маслинами та консервованою кукурудзою, прикрасивши гілочкою кропу. 

 

 

Салат из ананаса рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить летний салат - рецепты салатов из креветок с фото.

Рецепт салата мимоза с рисом тут

Сайт кулинарный рецепт пицца www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter