Герцогська курочка
- Курка 500 г
- Печериці 200 г
- Капуста цвітна 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Вино біле 30 мл
- Французькі трави
- М´ята сушена
- Маслини без кісточок 200 г
- Кукурудза консервована 200 г
- Зелень кропу
- Масло вершкове 100 г
Курку обробити на невеликі порційні шматки. Гриби помити і крупно нарізати. Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Цвітну капусту розібрати на суцвіття. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, додавши в нього олію оливкову. Викласти курку, гриби і цибулю, злегка обсмажити. Додати суцвіття капусти, посолити, посипати французькими травами, протушкувати хвилин 10. Полити вином і готувати на повільному вогні 25 хвилин. М'яту розтерти у порошок і посипати курку, витримати ще 5 хвилин і зняти з вогню. Подавати із маслинами та консервованою кукурудзою, прикрасивши гілочкою кропу.
Салат из ананаса рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из креветок с фото.
Рецепт салата мимоза с рисом тут
Сайт кулинарный рецепт пицца www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter