"Геометрія смаку"

ДРУГІ СТРАВИ
642 "Геометрія смаку"
Фото -
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Цибуля 0.5 шт.
  • Брусниця 3 ст.л.
  • Чорниця 3 ст.л.
  • Вино червоне (напівсолодке) 1 скл.
  • Сіль
  • Спеції
  • Перець чорний
  • Олія рослинна
  • Мед 1 ч.л.
  • Салат зелений

М'якоть яловичини акуратно помити і нарізати смужками як на гуляш.

 

фото Дрібно порубати цибулю.

Попередньо розморожену брусницю змішати з цибулею.

Додати до брусниці і цибулі м'ясо. Посолити, поперчити. Полити вином. Перемішати.

Маринувати м'ясо близько години.

Гарнір. Обсмажити картоплю у формі куба.

На сковороду вилити олію і викласти м'ясо разом із маринадом. Тушкувати до готовності хвилин 15-20. За необхідності посолити і поперчити.

Приготувати чорничний соус, доки смажиться м'ясо. Пом’яти попередньо розморожену чорницю, додати мед, перемішати. Додати спеції (солодкий червоний перець, базилік і мелений імбир).

 

Викласти страву красиво на тарілку.


Рецепты салатов мясных recepti.biz.ua

Рецепты выпечки с фото: польская выпечка рецепты. Рецепты Приготовления.

Скачать рецепты приготовление канапе. Рецепты приготовления канапе.

recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Кухонные Принадлежности: торты без выпечки рецепты с фото.

www.recepti.biz.ua кафе продажа Яблочного штруделя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter