"Геометрія смаку"
- Яловичина 400 г
- Цибуля 0.5 шт.
- Брусниця 3 ст.л.
- Чорниця 3 ст.л.
- Вино червоне (напівсолодке) 1 скл.
- Сіль
- Спеції
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Мед 1 ч.л.
- Салат зелений
М'якоть яловичини акуратно помити і нарізати смужками як на гуляш.
Дрібно порубати цибулю.
Попередньо розморожену брусницю змішати з цибулею.
Додати до брусниці і цибулі м'ясо. Посолити, поперчити. Полити вином. Перемішати.
Маринувати м'ясо близько години.
Гарнір. Обсмажити картоплю у формі куба.
На сковороду вилити олію і викласти м'ясо разом із маринадом. Тушкувати до готовності хвилин 15-20. За необхідності посолити і поперчити.
Приготувати чорничний соус, доки смажиться м'ясо. Пом’яти попередньо розморожену чорницю, додати мед, перемішати. Додати спеції (солодкий червоний перець, базилік і мелений імбир).
Викласти страву красиво на тарілку.
Рецепты салатов мясных recepti.biz.ua
Рецепты выпечки с фото: польская выпечка рецепты. Рецепты Приготовления.
Скачать рецепты приготовление канапе. Рецепты приготовления канапе.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кухонные Принадлежности: торты без выпечки рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua кафе продажа Яблочного штруделя
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter