Гефілте фіш зі смаженою і свіжою цибулею
- Короп (свіжий) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Буряк 3 шт.
- Морква 5 шт.
- Яйце 4 шт.
- Хліб (білий, м´якуш) 150 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Перець чорний мелений 0.5 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Картопля 5 шт.
- Вода
- Перець чорний горошком 6 шт.
Рибу очистити, промити, нарізати на порційні шматки.
М'якоть відділити від шкіри і кісток і пропустити через м'ясорубку разом із заздалегідь замоченою і віджатою булкою.
Дві цибулини почистити, натерти на дрібній тертці або прокрутити на м'ясорубці.
Додати у рибний фарш.
Дві цибулини та дві морквини дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці, потім обсмажити в рослинній олії. Додати у фарш і перемішати.
Додати у фарш яйця, сіль, перець, цукор, все добре перемішати, при необхідності додати води.
Із фаршу сформувати котлетки.
Обсмажити на сковороді до утворення легкої золотистої скоринки.
Буряк почистити і дрібно нарізати разом із морквою.
Викласти у казан або каструлю буряк, моркву, цибулю.
Зверху риб'ячі кісточки та голови, розрізані навпіл.
Зверху викласти картоплю, очищену і нарізану на четвертинки.
На картоплю викласти рибні котлети.
Залити холодною водою так, щоб вона покривала рибу та овочі.
Довести до кипіння і тушкувати на малому вогні 1-1,5 години.
Легкие супы рецепты с фотоНовости легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter