Гефілте фіш

ДРУГІ СТРАВИ
616 Гефілте фіш
Фото - Гефілте фіш
інгредієнти:
  • Риба (щука) 1.5 кг
  • Яйце 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Буряк 1 шт.
  • Хліб білий 150 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Лавровий лист
  • Сіль
  • Цукор
  • Борошно

Гефілте фіш інгредієнти

 

Рибу очистити, промити, відрізати голову, нарізати на шматки. Обережно вирізати м'якоть і витягнути кістки, не пошкодивши шкіру. 

Замочити білий хліб у молоці (заздалегідь), віджати. 

Рибне філе, 1 морквину, 1 цибулину і хліб пропустити через м'ясорубку, додати в отриманий фарш яйця, перець, сіль, цукор, всe ретельно перемішати. 

Отриманим фаршем начинити шкіру.

На дно каструлі викласти рибні кістки, потім лушпиння від цибулі (промити), цибулю (краще порізати кільцями), тонко тонко порізати моркву і буряк (кружечками), зверху акуратно викласти шматки нафаршированої риби. Попередньо трохи обсмажити шматки на сковороді.

 

Додати лавровий лист, перець горошком, сіль, цукор, залити усe водою (краще холодною) так, щоб вона повністю залила рибу.

Варити 1,5-2 години на маленькому вогні. 

Коли риба буде готова, викласти на тарілку, залити бульйоном (попередньо процідити, краще навіть кілька разів, щоб був прозорим). 

Поставити у холодне місце (можна в холодильник) для застигання.

Бажано подавати у холодному вигляді, із хроном і гірчицею. 

З останків фаршу сформувати котлетки у формі рибок, обваляти у борошні і підсмажити.

 

 

 

Доставка готовой еды на неделю - печеня по домашньому. Лечение в домашних условиях.

Рецепты тортов на любой вкус - бите скло десерт рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты Приготовления - рецепты салаты.

салат оливье мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter