"Гедлібже"

ДРУГІ СТРАВИ
575 "Гедлібже"
Фото -
інгредієнти:
  • Курка
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Бульйон курячий (вода) 300 мл
  • Борошно 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сметана 100 г
  • Петрушка
  • Масло вершкове 70 г
  • Сіль
  • Перець червоний (мелений)

Курку порізати на порції, посолити, покласти у каструлю і тушкувати на вершковому маслі на середньому вогні 30-35 хвилин, періодично помішуючи.

Цибулю крупно порізати й обсмажити до золотистого кольору на олії, додати до цибулі борошно, перемішати, влити бульйон (воду) і тушкувати до м'якості цибулі при постійному помішуванні.

фото Протерти суміш цибулі через сито (прокрутити через м'ясорубку), змішати зі сметаною, дрібно порізаною петрушкою. Посолити і додати червоний перець.

Додати підготовлену суміш цибулі до курки, перемішати і тушкувати щe хвилин 20-25.


Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.

Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.

Рецепт очень вкусных салатов. Простейшие рецепты вкусных салатов.

Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта http://recepti.biz.ua

Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.

Кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт