"Гедлібже"
- Курка
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Бульйон курячий (вода) 300 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сметана 100 г
- Петрушка
- Масло вершкове 70 г
- Сіль
- Перець червоний (мелений)
Курку порізати на порції, посолити, покласти у каструлю і тушкувати на вершковому маслі на середньому вогні 30-35 хвилин, періодично помішуючи.
Цибулю крупно порізати й обсмажити до золотистого кольору на олії, додати до цибулі борошно, перемішати, влити бульйон (воду) і тушкувати до м'якості цибулі при постійному помішуванні.
Протерти суміш цибулі через сито (прокрутити через м'ясорубку), змішати зі сметаною, дрібно порізаною петрушкою. Посолити і додати червоний перець.
Додати підготовлену суміш цибулі до курки, перемішати і тушкувати щe хвилин 20-25.
Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Рецепт очень вкусных салатов. Простейшие рецепты вкусных салатов.
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта http://recepti.biz.ua
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter