Гедлібже

ДРУГІ СТРАВИ
927 Гедлібже
Фото - Гедлібже
інгредієнти:
  • Курка 1 шт
  • Сметана 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Борошно 2 ст.л.

Гядлібже інгредієнти Курку помити і відварити до готовності. Бульйон посолити і поперчити на ваш смак.

Гядлібже У мене було мало часу і довелося її порізати на частини.

фото Гядлібже  Цибулю дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії. Швидше навіть не обсмажити, а підсмажити до прозорості.

Гядлібже Курка  Додати борошно.

Гядлібже Сметана  І досмажити до золотистого кольору.

Гядлібже Цибуля ріпчаста  Далі по одному ополонику доливати ГАРЯЧИЙ бульйон, не забуваючи ретельно розтирати грудочки борошна.

Гядлібже Борошно Повинна вийти гладка, однорідна підлива.

Гядлібже Масло рослинне Далі додаємо сметану, добре перемішуємо й даємо закипіти.

Гядлібже Сіль  Якщо все зроблено правильно, то повинна вийти подліва, як на зображенні. Головне, щоб не було грудочок. Якщо цього уникнути не вдалося, можна протерти соус через сито.

Гядлібже Перець чeрний Подавати можна окремо курку, окремо підливу. А можна, як у мене - курочку покласти до підливі і перемішати.

Смачного!.

Рецепты капусты пелюсткиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Блины с грибами рецепт с фотоКоллекция рецептов кондитерских изделий и сладостей

Профессиональные кулинарные сайты тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter