Гедлібже
- Курка 1 шт
- Сметана 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Борошно 2 ст.л.
Курку помити і відварити до готовності. Бульйон посолити і поперчити на ваш смак.
У мене було мало часу і довелося її порізати на частини.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії. Швидше навіть не обсмажити, а підсмажити до прозорості.
Додати борошно.
І досмажити до золотистого кольору.
Далі по одному ополонику доливати ГАРЯЧИЙ бульйон, не забуваючи ретельно розтирати грудочки борошна.
Повинна вийти гладка, однорідна підлива.
Далі додаємо сметану, добре перемішуємо й даємо закипіти.
Якщо все зроблено правильно, то повинна вийти подліва, як на зображенні. Головне, щоб не було грудочок. Якщо цього уникнути не вдалося, можна протерти соус через сито.
Подавати можна окремо курку, окремо підливу. А можна, як у мене - курочку покласти до підливі і перемішати.
Смачного!.
Рецепты капусты пелюсткиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Блины с грибами рецепт с фотоКоллекция рецептов кондитерских изделий и сладостей
Профессиональные кулинарные сайты тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter