"Гавань"

ДРУГІ СТРАВИ
652 "Гавань"
Фото -
інгредієнти:
  • Риба (щука) 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Хліб 30 г
  • Сіль
  • Перець
  • Лечо 2 ст.л.
  • Сметана 1 ст.л.
  • Аджика 2 ст.л.
  • Спагеті
  • Сир твердий (голландський) 100 г
  • Зелень

Очистити рибу, нарізати на шматочки. Нарізати цибулю і моркву, обсмажити спочатку цибулю, потім моркву, тушкувати під кришкою.

Прокрутити рибу та овочі через м'ясорубку.

фото Додати яйце і хліб (замочений у воді).

Відварити 2 яйця, обробити на четвертинки. Із фаршу зліпити човники, обваляти трохи в борошні, розкласти у середину яйця - часточки.

Соус. Змішати домашню аджику, залишки лечо і сметану. Вилити у форму і викласти "човники". Покласти у духовку випікати, через 15 хв вийняти, обмазати краї човників соусом і знову в духовку.

Другий раз вийняти. Зробити 3 вітрила із болгарського перцю, обмазати олією, посипати тертим сиром, поставити у духовку на 10 хв.

Відварити спагеті у підсоленій воді+олія до готовності. Відкинути на дуршлак.

Покласти спагеті, посипати подрібненою зеленню. Зверху викласти човники.

 

Рецепты салатов на любой вкус: американские салаты рецепты. Рецепты салатов.

Рецепт салата курица в перьяхРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Праздничные новогодние салаты фотоПраздничное агентство. Праздничная компания

recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter