"Гавань"
- Риба (щука) 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Хліб 30 г
- Сіль
- Перець
- Лечо 2 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Аджика 2 ст.л.
- Спагеті
- Сир твердий (голландський) 100 г
- Зелень
Очистити рибу, нарізати на шматочки. Нарізати цибулю і моркву, обсмажити спочатку цибулю, потім моркву, тушкувати під кришкою.
Прокрутити рибу та овочі через м'ясорубку.
Додати яйце і хліб (замочений у воді).
Відварити 2 яйця, обробити на четвертинки. Із фаршу зліпити човники, обваляти трохи в борошні, розкласти у середину яйця - часточки.
Соус. Змішати домашню аджику, залишки лечо і сметану. Вилити у форму і викласти "човники". Покласти у духовку випікати, через 15 хв вийняти, обмазати краї човників соусом і знову в духовку.
Другий раз вийняти. Зробити 3 вітрила із болгарського перцю, обмазати олією, посипати тертим сиром, поставити у духовку на 10 хв.
Відварити спагеті у підсоленій воді+олія до готовності. Відкинути на дуршлак.
Покласти спагеті, посипати подрібненою зеленню. Зверху викласти човники.
Рецепты салатов на любой вкус: американские салаты рецепты. Рецепты салатов.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Праздничные новогодние салаты фотоПраздничное агентство. Праздничная компания
recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
www.recepti.biz.ua рецепт заварного крема
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter