Гаряче "Золота рибка"
817
інгредієнти:
- Тілапія (філе) 700 г
- Яйце куряче 1 шт
- Картопля 5 шт
- Сіль перець за смаком
- Сік лимонний
Філе риби посолити і поперчити, скропити лимонним соком і обмокнути в збитому яйці.
Картоплю почистити, порізати дуже тонко і вирізати формочкою луску.
У сковорідку налити рослинне масло, викласти картоплю і потім нагору рибу, прожарити з одного боку.
Потім покласти на іншу сторону картоплю і перевернути.
Так приготувати 4 рибки.
Потім у форму, змащену олією, викласти рибок і поставити в духовку на 15 хвилин.
Ось така рибка у нас вийшла!.
Рецепт суп гуляшИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты праздничных блюд. Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі