Гаряче «Куряча пам'ять»


- Грудка куряча 300 г
- Субпродукти (куряче серце) 300 г
- Гарбуз 500 г
- Вермішель 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Соус соєвий 100
- Вершки 50 мл
- Зелень (кріп, петрушка, кінза) 1 пуч.
- Масло вершкове
Відварити вермішель.
Курячі грудки порізати невеликими шматочками і обсмажити на вершковому маслі із серцем. Додати соєвий соус і тушкувати 15 хвилин.
Додати цибулю.
Гарбуз порізати невеликими кубиками. Викласти на сковороду. Додати вершки і тушкувати під кришкою на повільному вогні 10 хвилин.
Додати вермішель, дрібно порізаний часник, зелень.
Все перемішати і подати на стіл.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Купить кондитерку: торты без выпечки.
Рецепт салата из лапши и морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Лимонник тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter