Гаряче із курки
- Філе куряче 3 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Соєвий соус
- Спеції (сіль, чорний перець, базилік сухий)
- Перець бoлгарський 0.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Моцарела
- Олія рослинна
Куряче філе хвилин 40 маринувати у соєвому соусі, змішаному із сіллю і чорним перцем.
Баклажан почистити і нарізати кубиками. Замочити у підсоленій воді хвилин 30, краще придавити пресом.
Перець порізати кубиками.
Із помідорів зняти шкірку і подрібнити у блендері.
Баклажани порізати ще дрібніше і трохи обсмажити на олії, додати перець, ще трохи обсмажити.
Подрібнити у блендері баклажан із перцем, додати моцарелу.
Курку розрізати на пластини, відбити. Трохи посолити.
Обсмажити курку із двох сторін.
На кожен шматочок викласти баклажанову масу.
Порожні місця у листі заповнити помідорною масою.
Зверху посипати сухим базиліком.
Відправити у духовку хвилин на 30 при температурі близько 150 градусів.
Рецепты приготовления шубыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter