Гаряче із курки

ДРУГІ СТРАВИ
685 Гаряче із курки
Фото - Гаряче із курки
інгредієнти:
  • Філе куряче 3 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Соєвий соус
  • Спеції (сіль, чорний перець, базилік сухий)
  • Перець бoлгарський 0.5 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Моцарела
  • Олія рослинна

Гаряче з курки Куряче філе хвилин 40 маринувати у соєвому соусі, змішаному із сіллю і чорним перцем.

Гаряче з курки Баклажан почистити і нарізати кубиками. Замочити у підсоленій воді хвилин 30, краще придавити пресом.

фото Гаряче з курки Перець порізати кубиками.

Гаряче з курки Із помідорів зняти шкірку і подрібнити у блендері.

Гаряче з курки

Гаряче з курки Баклажани порізати ще дрібніше і трохи обсмажити на олії, додати перець, ще трохи обсмажити.

Гаряче з курки Подрібнити у блендері баклажан із перцем, додати моцарелу.

Гаряче з курки

Гаряче з курки Курку розрізати на пластини, відбити. Трохи посолити.

Гаряче з курки Обсмажити курку із двох сторін.

Гаряче з курки На кожен шматочок викласти баклажанову масу.

Гаряче з курки Порожні місця у листі заповнити помідорною масою.

Гаряче з курки Зверху посипати сухим базиліком.

Гаряче з курки Відправити у духовку хвилин на 30 при температурі близько 150 градусів.

Гаряче з курки

Рецепты приготовления шубыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter