Гаряче для коханого
- Свинина 200 г
- Кабачок (цукіні) 0.5 шт.
- Капуста білоголова 120 г
- Морква 70 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Сир 50 г
- Майонез 80 г
- Водa 150 мл
- Часник 1 зуб.
- Соєвий соус
- Розмарин
- Сіль
Нашаткувати тонко капусту.
Соломкою нарізати перець.
Таким же чином нарізати моркву.
У розігріту сковороду налити трохи олії. Покласти капусту, налити 50 мл води. Тушкувати до напівготовності.
Додати моркву, перець і розмарин. Налити ще води (80 мл). Готувати не до розм'якшення, залишити овочі міцними.
Нарізати м'ясо не товсто.
У холодну сковороду влити олію, вичавити зубчик часнику. Коли олія сильно нагріється, вийняти часник. Покласти м'ясо. Додати 80 мл води. Готувати до випаровування рідини. Воно повинно вийти трохи не просмаженим.
Нарізати дуже тонкими смужками цукіні.
Викласти м'ясо у вогнетривку посудину, змащену олією. Додати соєвий соус і сіль.
Далі шар нарізаної кільцями цибулі.
Шар тушкованих овочів, приправлених сіллю.
Додати майонез, розрівняти ложкою.
Шар цукіні.
Натерти сир. Рясно додати зверху.
Розігріти духовку до 220 градусів. Залишити на 25-30 хвилин.
Теперь рисовать на стенах можно - оладьи как в детском саду. Набор детей в школу и детский сад.
Как приготовить вкусный шашлык: немецкая кухня рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Косметика своими руками - рецепты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter