Гаряча закуска "Уральський сувенір"
735
інгредієнти:
- Яловичина 800 г
- Чорнослив 200 г
- Аджика 1 ст.л.
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'якоть яловичини нарізати скибочками, відбити і намазати аджикою.
Чорнослив відварити до м'якості і охолодити.
На скибочки м'яса покласти чорнослив і загорнути рулетиками, закріпити дерев'яними шпажками і запікати в духовці до готовності.
Подавати з консервованими овочами, оформивши зеленню.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Описание, дистрибутив
Рецепт салата цезарь от Valio - салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.
Мясные салаты с грибамиВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Рецепты салатыКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі