Гаряча закуска із курки «Грація»
- Курка (філе грудки) 500 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Оливки зелені без кісточок 1 бан.
- Горошок зелений консервований 1 бан.
- Печериці консервовані 1 бан.
- Вершки 10% 150 мл
- Зелень 0.5 пуч.
Нарізати філе шматочками і протягом декількох хвилин, часто перевертаючи, обсмажити в 1 столовій ложці олії.
Залити вершками, накрити кришкою і тушкувати 3-4 хвилини.
Додати печериці (консервовані, але не мариновані). Увесь вміст банки додати без рідини.
Перемішати, тушкувати 4 хвилини.
Додати оливки, перемішати, залишити ще на пару хвилин.
Всипати горошок, перемішати, додати сіль і мелений чорний перець, накрити кришкою, тушкувати ще хвилини три, щоб горошок прогрівся.
Рідина повинна майже повністю випаруватися, якщо цього не відбулося, зняти кришку і залишити на пару хвилин, щоб не було надлишків рідини.
Розкласти по тарілках і посипати зверху різаною зеленню.
Пицца начинка с грибамиПиццы, салаты, напитки
Печенье за 15 минут recepti.biz.ua
Рецепты для пекарни: рецепт салата с фетой. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты из редьки.
Поможем выйти замуж в Германию - мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter