"Гарбузяник"
1794
інгредієнти:
- Гарбуз 0.5 кг
- Рис 1 скл.
- Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
- Мед 2 ст.л.
- Масло вершкове
- Молокo
М'якоть гарбуза нарізати дрібними кубиками. Окремо зварити рис.
На вершковому маслі, на маленькому вогні, обсмажити шматочки гарбуза і родзинки.
З'єднати із рисом і медом.
Добре перемішати, розкласти по горщиках або готувати у каструлі, на дно влити декілька ст. л. молока або вершків, і поставити у духовку на 10-15 хвилин.
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты салатов с языком с фото.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі