Гарбузово-цибульна каша
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Гарбуз 200 г
- Пшоно 50 г
- Вода 60 мл
- Гвоздика 2 шт.
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Селера суха 0.5 ст.л.
- Імбир (сухий мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Рослинна олія
- Соєвий соус 1 ст.л.
Нарізати цибулю.
Нарізати гарбуз.
Пшоно залити холодною водою, посолити. Поставити на вогонь. Довести до кипіння, трохи покип'ятити, зняти з вогню і загорнути каструлю у що-небудь, щоб парилося і вбирало воду.
Цибулю підсмажити на олії. Додати гарбуз, гвоздику і хмелі-сунелі.
Відразу ж додати і розпарене пшоно.
Через 3-5 хвилин додати селеру та імбир. Довести страву до готовності пшона та гарбуза.
При подачі заправити соєвим соусом.
Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт. Как приготовить летний салат.
recepti.biz.ua кухня разные рецепты Холодной закуски
Салат оливье рецепт язык тут
Рецепт Запеканки В Мультиварке - рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.
Праздничные новогодние блюдаРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Вкусные салаты и очень нежные - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter