Гарбузово-курячі тефтельки
- Філе куряче 400 г
- Гарбуз 700 г
- Часник 2 зуб.
- Крупа манна 3 ст.л.
- Зелень 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Кетчуп 4 ст.л.
- Вода 2 скл.
- Вино біле сухе 1 скл.
- Сік лимона 1 шт.
- Паприка солодка
Приготувати із курки і гарбуза (200 г) фарш. Додати часник, манку, зелень і спеції. Добре всe вимішати.
Соус.
У каструлі (або у глибокій сковороді) розігріти олію і спасерувати дрібно нарізану цибулю. Додати цукор, перемішати. Додати кетчуп і 1 склянку води і тушкувати кілька хвилин без кришки, перемішуючи. Влити воду, що залишилася і довести до кипіння. Додати кубики гарбуза (500 г) і варити без кришки, час від часу помішуючи. Коли знову закипить, зменшити вогонь, влити лимонний сік, заправити спеціями і варити ще хвилин 10. Влити вино і довести до кипіння.
Із фаршу вологими руками сформувати невеликі тефтельки і обережно опустити у каструлю із соусом. Накрити кришкою і варити на невеликому вогні близько 30 хвилин. Час від часу слід перевіряти рівень рідини і, якщо треба, підливати воду. Спробувати соус і підкоригувати його смак (додати сіль, перець).
Лазанья рецепт высоцкаяУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Продажа малайзийских столов: праздничные новогодние блюда.
http://recepti.biz.ua рецепты новогодних блюд фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter