Гарбузово-курячі тефтельки

ДРУГІ СТРАВИ
674 Гарбузово-курячі тефтельки
Фото - Гарбузово-курячі тефтельки
інгредієнти:
  • Філе куряче 400 г
  • Гарбуз 700 г
  • Часник 2 зуб.
  • Крупа манна 3 ст.л.
  • Зелень 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Кетчуп 4 ст.л.
  • Вода 2 скл.
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Паприка солодка

Приготувати із курки і гарбуза (200 г) фарш. Додати часник, манку, зелень і спеції. Добре всe вимішати. 

Соус.

У каструлі (або у глибокій сковороді) розігріти олію і спасерувати дрібно нарізану цибулю. Додати цукор, перемішати. Додати кетчуп і 1 склянку води і тушкувати кілька хвилин без кришки, перемішуючи. Влити воду, що залишилася і довести до кипіння. Додати кубики гарбуза (500 г) і варити без кришки, час від часу помішуючи. Коли знову закипить, зменшити вогонь, влити лимонний сік, заправити спеціями і варити ще хвилин 10. Влити вино і довести до кипіння.

Із фаршу вологими руками сформувати невеликі тефтельки і обережно опустити у каструлю із соусом. Накрити кришкою і варити на невеликому вогні близько 30 хвилин. Час від часу слід перевіряти рівень рідини і, якщо треба, підливати воду. Спробувати соус і підкоригувати його смак (додати сіль, перець). 

 

 

Лазанья рецепт высоцкаяУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Продажа малайзийских столов: праздничные новогодние блюда.

http://recepti.biz.ua рецепты новогодних блюд фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter