Гарбузово-картопляні оладки
- Гарбуз (не солодкий сорт) 200 г
- Картопля 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Зелень базиліку 0.5 ч.л.
Гарбуза і картоплі необхідно взяти в рівних пропорціях.
Гарбуз, картоплю і цибулю натерти на крупній тертці.
Видавити один зубок часнику.
Солимо, перчимо, додаємо зелень (сушений базилік, але краще використовувати будь-яку свіжу зелень) і жовтки.
Все добре розмішуємо.
Додаємо збитий в піну білок.
В останню чергу додаємо борошно. Маса виходить досить густа.
Викладаємо нетовсті оладки на розігріту сковорідку і обсмажуємо з двох сторін. Після обсмажування бажано викласти їх на серветку, зайві жири непотрібні.
Далі можна протерти сковорідку від масла, повернути туди оладки, пересипавши їх подрібненим часником, і протушкувати хвилин 10 під закритою кришкою.
ЗдесьКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с языком с фото.
Рецепт торта медовикКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua сайт кулинарной телепередачи готовим дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter