Гарбузово-картопляна запіканка з селерою
1666
інгредієнти:
- Гарбуз 400 г
- Картопля 400 г
- Селера (коренева) 150 г
- Сир твердий 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Вершки 100 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
Натерти картоплю і корінь селери.
Також натерти гарбуз і сир.
На дрібній тертці - часник.
Все перемішати, посолити, додати вершки і 1 яйце. Ще раз ретельно перемішати та викласти у змащену олією форму. Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.
Секрет свежих продуктов здесь: консервация овощей. Купить консервы.
Рецепт суп чанахиКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Мясной салат горошек картошка. Салат мясной рецепт.
Рецепты на праздничный стол: праздничные рецепты новогодние рецепты. Мультиварки для выпечки.
Праздничные салаты - праздничные новогодние салаты.
Студия дизайна интерьеров - кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі