Гарбузовий рулет-омлет
- Гарбуз (150г - в омлет, 150г - у начинку) - 300 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Вершки (або молоко) - 3 ст. л.
- Борошно пшеничне - 1 ст. л.
- Цибуля (не велика) - 1 шт
- Гриби (печериці) - 3 шт
- Печінка яловича (відварна) - 100 г
- Сир (твердий) - 50 г
- Сіль (спеції за смаком)
Заздалегідь відварити (на пару або у воді) 150 г гарбуза, охолодити і протерти через сито. Для начинки подрібнити і обсмажити в рослинній олії цибулину, додати натертий на крупній тертці гарбуз, тушити недовго, додати подрібнену відварену печінку (теж можна натерти на тертці), посолити, приправити спеціями і виключити вогонь.
Для омлету збити міксером яйця, додати вершки,. гарбузове пюре. , борошно, сіль і ще трохи збити.
Вилити на розігріту, змащену рослинним маслом, сковорідку і обсмажити на маленькому вогні з одного боку. Хочу уточнити, що сковорідка у мене велика (28 см в діаметрі), якщо використовувати невелику сковорідку, то краще суміш розділити на дві частини і зробити два омлет-рулета.
На готовий, злегка охолоджений омлет, викласти начинку.
На начинку розкласти натертий твердий сир.
Омлетний млинець дуже поддатливий, тому непотрібно ніяких зусиль щоб згорнути його в рулет, хіба що начинка трохи з боків може вивалитися, тоді запихнути її назад. Викласти. рулет. на деко (щоб не витрачати час на його миття, бажано підстелити під рулет фольгу або пекарські папір) і поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 10-15, щоб рулет прогрілося і сир встиг розтанути.
У холодному вигляді не пробувала, але в гарячому всім дуже сподобався, добре нарізається і тримає форму, навіть задумалася про приготування такого рулету на День народження.
А ще готувала ось таким чином: в начинці використовувала замість печінки куряче філе, рулет порізала, посипала шматки сиром і відправила на розігрів в гарячу духовку.
Сподіваюся, вам сподобається. Смачного!.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.ua приготовление пищи в микроволновке рецепты
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.
Готовим со вкусом - карп рецепты приготовления с фото. Карп Рецепты С Фото.
ЗдесьСеть ресторанов японской кухни
Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter