Гарбузові котлети з пророслою пшеницею
- Гарбуз 150 г
- Пшениця (проросла) 1 скл.
- Крупа манна 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Гарбуз відварити в невеликій кількості води приблизно 15 хвилин. Відкинути на дуршлак і дати стекти воді.
Проростити пшеницю (паростки повинні бути приблизно 2 мм) або купити вже готову пшеницю.
Прокрутити через м'ясорубку пшеницю, краще два рази.
Туди ж гарбуз.
Додати у фарш манну крупу, спеції і посолити за смаком.
Смажити котлети на сильно розігрітій олії. Смажаться вони дуже швидко.
Подавати котлети краще з зеленню або овочами, наприклад, овочевим салатом.
Лечение в домашних условиях - печеня по домашньому. Проблеме с печенью не бывать.
Рецепты для пекарни - рецепт салат охотничий.
Пирог из тыквы постныйРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями www.recepti.biz.ua
recepti.biz Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz.ua кулинарные сайты бюргера
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter