Гарбузові котлети "Рижики"
- Тиквa (середня) - 1 шт
- Крупа манна - 0,5 скл.
- Молокo - 1 скл.
- Яйце куряче - 2 шт
- Фарш (свинина і яловичина) - 400 кг
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Масло рослинне (для смаження)
- Сухарі панірувальні
Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння і натираємо на тертці.
Гарбуз солимо і викладаємо в сковороду з нагрітим рослинним маслом, тушкуємо на середньому вогні до готовності.
До потушкованого гарбузі додаємо цукор,.
вливаємо молоко.
і повільно додаємо манну крупу, добре перемішуючи, щоб не було грудок.
Коли манка буде готова, знімаємо з вогню й даємо охолонути.
Поки манка остигає, обсмажуємо цибулю і фарш.
До остиглого гарбуза додаємо збиті яйця і добре вимішуємо.
Формуємо котлети, а в центр кладемо обсмажений фарш.
Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
і обсмажуємо на рослинному маслі.
Подавати котлети гарячими, зі сметаною.
Насолоджуємося!. Приємного апетиту !. !. !. !. !. !.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта вишиванка.
Банош рецептПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Холодные закуски: холодные закуски рецепты.
Вкусные легкие блюда здесь
Салат с Белыми грибами и фасольюМясных, фруктовых и экзотических салатов
Диета: рецепты для похудения: салат с языка рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Лучший осенний рецепт от Юлии Высоцкой здесь
recepti.biz.ua рецепт салата из морепродуктов
Яблочный штрудель с корицей. Приготовление Яблочного штруделя с ванильным соусом.
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепты ягненок к пасхе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter