Гарбузове рагу по-мексиканськи
- Гарбуз 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Фарш 300 г
- Кукурудза (консервована) 150 г
- Горошок зелений 0.5 скл.
- Спеції (сіль або Вегета, перець чилі)
- Вода (овочевий бульйон) 100 мл
- Томатна паста 2 ст.л.
- Приправа (карі) 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Помідор 3 шт.
М'ясний фарш обсмажити і приправити сіллю і карі.
Гарбуз нарізати кубиками.
Стручки перцю чилі очистити від насіння.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати.
Часник очистити і вичавити пресом.
Петрушку подрібнити.
М'якоть гарбуза і цибулю обсмажити в рослинній олії п'ять хвилин. Щоб не було шматочків гарбуза, зробити пюреподібну масу.
Додати перець чилі, часник, трохи цукру, томатну пасту та помідори блендером збиті, залити бульйоном або водою і варити десять хвилин. Влити крохмаль.
Додати кукурудзу, горошок, м'ясний фарш і петрушку і дати постояти 5 хвилин.
Кулинарные рецепты: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Приготовить куриные отбивные. Куриные отбивные.
Диетические рецепты с фото: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Блюда с рецептами.
Салат из яблок. Салат с авокадо, яблоком и куриным филе.
Готовим со вкусом - рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter