Гарбузове фондю

ДРУГІ СТРАВИ
814 Гарбузове фондю
Фото - Гарбузове фондю
інгредієнти:
  • Гарбуз 400 г
  • Помідор 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник свіжий 3 зуб.
  • Сир (твердий або напівтвердий, який добре плавиться) 200 г
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Лимонна цедра 0.5 шт.
  • Шафран 0.5 ч.л.
  • Цибуля порей (біла частина) 0.5 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Петрушка (свіжа)
  • Селера (гілочки зелені) 3 шт.
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Кетчуп (томатний соус) 2 ст.л.
  • Коріандр 0.5 ч.л.
  • Мускатний горіх (мелений) 0.5 ч.л.
  • Олія оливкова 50 мл
  • Сіль
  • Оцет винний 1 ст.л.
  • Багет (простий батон, креветки)

Гарбузове фондю інгредієнти

Гарбузове фондю У каструлі або сотейнику з товстим дном розігріти оливкову олію. Ріпчасту цибулю і цибулю порей дрібно нарізати і відправити в олію. До золотистого кольору не доводити. Цибуля повинна стати тільки прозорою. До цибулі додати порізаний часник, петрушку, розмарин і селеру (цілими гілочками), лавровий лист і коріандр. Тушкувати на повільному вогні, помішуючи, 10-15 хвилин.

фото Гарбузове фондю Гарбуз нарізати на дрібні кубики і відправити до цибулі. Помідори очистити від тонкої шкірки (опустивши на пару хвилин в окріп).

Гарбузове фондю Гарбуз Очищені помідори також дрібно нарізати, видаливши насіння. Додати помідори в каструлю. Додати кетчуп і трохи вина. Варити під кришкою на повільному вогні 20-30 хвилин, періодично помішуючи.

Гарбузове фондю Помідор Шафран замочити в невеликій кількості окропу на 10 хвилин.

Гарбузове фондю Цибуля ріпчаста У сотейник влити все вино, оцет, додати мускатний горіх і лимонну цедру. (Якщо вино кислувате, то можна обійтися і без оцту).

Гарбузове фондю Часник свіжий Варити, помішуючи, ще 15 хвилин. Додати шафран. До цього часу маса стане практично однорідною.

Гарбузове фондю Сир Видалити акуратно з фондю гілочки петрушки, селери, розмарин і лавровий лист. Якщо в масі залишилися шматочки гарбуза, то можна злегка збити все блендером. Сир натерти на тертці і відправити до овочів. Постійно перемішуючи, дати сиру розплавитися. Додати сіль за смаком.

Гарбузове фондю Вінобелое сухе Нарізати багет невеликими кубиками. Підготувати креветки або будь-які інші продукти (невеликого розміру, але які зручно нанизувати на шпажки або дерев'яні палички). Перелити гарбузове фондю в гарячу керамічну миску і негайно, вмочуючи в гарбузове фондю шматочки хрусткого багета їсти.

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.

Пирог бисквитный с тыквой. Бисквитный пирог с тыквой.

Заправка салат цезарь www.recepti.biz.ua

Что подарить коллеге на Рождество: рецепты блюда на рождество.

Рецепты для ужина - салатики рецепты новинки. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Польские столы стулья для кухни recepti.biz.ua

Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с каперсами. Готовим со вкусом.

Чанахи рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter