Гарбузова юшка із копченостями і сочевицею під кришкою із листкового тіста

ДРУГІ СТРАВИ
929 Гарбузова юшка із копченостями і сочевицею під кришкою із листкового тіста
Фото - Гарбузова юшка із копченостями і сочевицею під кришкою із листкового тіста
інгредієнти:
  • Гарбуз 400 г
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Морква (велика) 1.5 шт.
  • Сочевиця 6 ст.л.
  • Шийка свинна (копчена) 300 г
  • Тісто листкове бездріжджове 250 г
  • Сир твердий 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Редиска 3 шт.
  • Сіль
  • Карі 1 ч.л.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Перець Кайєн 0.5 ч.л.
  • Вода 1 л

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста інгредієнти Гарбуз очистити, видалити насіння, нарізати середніми шматочками.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Картоплю очистити, нарізати кубиками.

фото Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Цибулю нарізати півкільцями, моркву - кільцями. Спасерувати в олії.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Гарбуз Гарбуз і картоплю залити водою, варити 20 хвилин, додати пасеровані овочі, готувати ще 10 хвилин. Потім збити блендером до однорідної маси, додати карі, сіль, перець, куркуму.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Картопля Копчену шийку нарізати кубиками. 

Розкласти м'ясо по горщиках, залити гарбузовим пюре, додати по 2 ст. л. сочевиці у кожен горщик.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Морква Листкове тісто розкотити у тонкий пласт. На одну половину пласта насипати тертий сир.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Сочевиця Накрити другою половиною, розкачати, вирізати кружечки діаметром на 2 см більше горлечка горщика. 

Накрити тістом горщики, щільно приклеїти до бортиків.

За допомогою фольги зробити із тіста сирну ложку. Кришки горщиків змастити збитим яйцем. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Сир твердий Очистити редиску, вирізати з неї ніжки для грибочків. Із морквини зробити капелюшки. Скріпити зубочисткою.

Гарбузова юшка з копченостями і сочевицею під кришкою з листкового тіста Яйце Горщики подавати зі свіжою зеленню гарячими.

 

Конфеты карамельКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Искусственная Икра - холодные закуски с красной икрой.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером.

Реферат Польская кухня. Особенности Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter