Гарбузова юшка із копченостями і сочевицею під кришкою із листкового тіста
- Гарбуз 400 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква (велика) 1.5 шт.
- Сочевиця 6 ст.л.
- Шийка свинна (копчена) 300 г
- Тісто листкове бездріжджове 250 г
- Сир твердий 100 г
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
- Редиска 3 шт.
- Сіль
- Карі 1 ч.л.
- Куркума 1 ч.л.
- Перець Кайєн 0.5 ч.л.
- Вода 1 л
Гарбуз очистити, видалити насіння, нарізати середніми шматочками.
Картоплю очистити, нарізати кубиками.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву - кільцями. Спасерувати в олії.
Гарбуз і картоплю залити водою, варити 20 хвилин, додати пасеровані овочі, готувати ще 10 хвилин. Потім збити блендером до однорідної маси, додати карі, сіль, перець, куркуму.
Копчену шийку нарізати кубиками.
Розкласти м'ясо по горщиках, залити гарбузовим пюре, додати по 2 ст. л. сочевиці у кожен горщик.
Листкове тісто розкотити у тонкий пласт. На одну половину пласта насипати тертий сир.
Накрити другою половиною, розкачати, вирізати кружечки діаметром на 2 см більше горлечка горщика.
Накрити тістом горщики, щільно приклеїти до бортиків.
За допомогою фольги зробити із тіста сирну ложку. Кришки горщиків змастити збитим яйцем. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Очистити редиску, вирізати з неї ніжки для грибочків. Із морквини зробити капелюшки. Скріпити зубочисткою.
Горщики подавати зі свіжою зеленню гарячими.
Конфеты карамельКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Искусственная Икра - холодные закуски с красной икрой.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером.
Реферат Польская кухня. Особенности Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter