Гарбузова а-ля мусака
- Свинина 300 г
- Спеції
- Гриби свіжі 300 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Гарбуз 900 г
- Сир твердий 200 г
- Сіль
Нарізати м'ясо кубиками, обсмажити на сковороді, посолити, приправити перцем, спеціями для гуляшу.
Гриби обсмажити з цибулею, посолити, приправити.
Гарбуз нарізати невеликими скибочками, трохи протушкувати.
Сир натерти на тертці.
Далі у форму - все тонкими шарами в тому порядку, як зазначено в інгредієнтах, всі шари посолити. Повторити кілька разів.
Форму закрити фольгою і - в духовку, за кілька хвилин до готовності зняти фольгу, щоб сир зарум'янився.
Салаты приготовление: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты Приготовления.
Банош рецептРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Рецепт салат охотничийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua фото салата с тунцом и каперсами
Готовим со вкусом: кулинарный сайт.
Тутяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter