Гарбуз зі свитою
- Гарбуз 225 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Морква 100 г
- Помідор 1 шт.
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Гвоздикa 2 шт.
- Соєвий соус 2 ч.л.
- Перець духмяний (горошком) 1 ч.л.
- Селера (сушена) 0.5 ст.л.
Нарізати овочі. Морква повинна бути порізана дрібніше гарбуза.
У качатниці розігріти велику кількість олії і додати нарізані гарбуз і моркву, гвоздику, перець і хмелі-сунелі.
Цибулю підсмажити окремо на олії.
Через 13-15 хвилин тушкування овочів додати сушену селеру (якщо травичка свіжа, то можна її покласти пізніше, у кінці теплової обробки).
Дати розпаритися 1-2 хвилини, додати цибулю разом з олією, в якій вона смажилася.
Ще через пару хвилин - нарізаний помідор. Можна шкірку попередньо зняти (ошпаривши помідор окропом). Через 3 хвилини додати соєвий соус, швидко перемішати, закрити кришкою. Вимкнути газ і дати настоятися не менше 10 хвилин.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт торта из тыквы. Рецепты тортов.
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления канапе на зубачистки
Рецепты юлии высоцкой салатыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Простые рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter